Om oss

 

Emiko

Jag heter Beth Lundmark och bor med min man Roland och våra hundar utanför Odensbacken i Närke. Min första hund skaffade jag mig 1972 och det var en blandras mellan Drever och Engelsk Foxhound. Inte så lyckat val av hund om man bor i en lägenhet i stan och dessutom aldrig har haft hund förut!
Min nästa hund var en Irländsk terrier som följdes av en Amerikansk Cockerspanielflicka. Hon fick dela boning med vår fantastiska Golden Retreiver Blossom. Under hennes ålderdom delade hon husrum med vår Bordercollie Rask.
Nästa kamrat var en Boxer vid namn Zelon. En kär kamrat som lämnade ett stort tomrum när han gick bort alldeles för tidigt.
Edvin var en blandras med problem och han fick också sluta sina dagar alltför snart.
Sedan kom blandrasen Svea. Vilken härlig hund! Hon kamperade med en Australien Shepherd och en labbe. Han har slutat sina dagar nästan 13 år gammal och han var mina döttrars bästa vän.
Sommaren 2006 gick vår 10åriga collie Teddy bort. En mycket älskad och kär vän som vi alla saknar stort.
Alla dessa hundar har satt stora tassavtryck i våra hjärtan på olika sätt. Vi lever med våra hundar som en familj och alla sover inne och behandlas som de familjemedlemmar som de är.
När Stenlundas Äbba-Lill-Ä kom in i vårt liv 2004 började det som så småningom blev Mazzametass. Till dags datum har vi haft 14 kullar , den sista är född den 26 april 2020. Vi har raserna Shiba och en Tibetansk spaniel.
Målet för vårt påbörjade avelsarbete är att få fram sunda, friska hundar. Men det viktigaste av allt är ändå att hundarna har en god mentalitet och är trevliga att leva ihop med.
Vi strävar efter devisen: Det ska vara kul att ha hund!

Ebba

Våra hundar är främst familjemedlemmar men de ger mig också struktur och glädje i vardagen. Jag lägger spår ibland, hundarna får leta efter saker och hjälpa till att hitta hem (nog så viktigt med tanke på hur lätt det är att gå vilse i tillvaron). Vi kör en del lydnad och motionerar en hel del tillsammans. Hundarna, även valparna, får lära sig att umgås med människor av alla de storlekar vi lyckas uppbringa, hundar som kommer hem till oss eller som vi besöker, lära känna andra sorters djur och får följa med så fort tillfälle ges för att konfronteras med nya miljöer och situationer. Nog så viktigt för en liten valp!

Våra valpköpare-Våra vänner

Vi är väldigt måna om att du som har funderingar på att eventuellt skaffa en hund ifrån oss förstår att du får oss liksom "på köpet". Vi vill följa den lilla valpen in i vuxenvärden och så småningom in i ålderdomen. Därför är det viktigt att personkemin mellan oss och våra valpköpare känns bra för båda parter och att kommunikationen oss emellan fungerar åt båda håll.
Därför vill vi träffa våra valpköpare med familj en gång då båda parter får en chans att bilda en uppfattning om ett fortsatt samarbete oss emellan kommer att fungera bra under, förhoppningsvis, många år.
Emiya

Ginko

Amadeus

Tara

Vårt hem

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

15.11 | 18:31

Hej jag heter Anette bor i kungälv skall till våren Vara hemma på 100 %har haft en golden och schäfrar min son är jägare och vi tror på shiba som eftersöks hu

...
07.10 | 09:49

Hello,

I am interested in the Shiba Inu puppies, I was wondering about the cost.
Would love to hear back.

Regards,

Jennifer

...
15.09 | 20:43

Fina valpar - skulle gärna vilja ha en våren 2021! Då ska jag sluta jobba och njuta av att bli matte på nytt! Kan man ställa sig på kö hos Er! //AnnBrith

...
03.09 | 18:26

Hej undrar om ni har någon valp kvar ? Har en mittelspitz men vill ha en shiba också😊

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS